Akcija!

Heato9 wifi termostat

115.78 104.20 z 22% DDV

Nova generacija pametnih WIFI termostatov Heato. Novejši, hitrejši, vizualno drugačen,  enostavnejši termostat Heato 9 je zamenjal predhodnika Heato 8 .

Kategorija:

Opis

Heato9 wifi-pametni termostat

heato9 wifi je enota, ki deluje samostojno kot termostat za programsko upravljanje temperature v prostoru,sobi. Heato 9 WIFI termostat je hitro in cenovno ugodno rešitev za upravljanje temperature pri električnih ogrevalnih sistemih. V kombinaciji z BVF Heato Box enota Heato 9 postane pametna naprava za upravljanje temperature preko pametnih naprav (telefon, tablica).

Predstavljajte si nadzor nad svojim ogrevanjem na dosegu roke, da lahko prilagodite temperaturo v sobi preko pametne naprave.

Kako deluje:

Naši termostati Heato WIFI so naslednja generacija upravljanja ogrevanja, ki nudi stabilnost, ekonomsko vrednost in hitrejšo odzivnost. Za razliko od konkurenčnih termostatov WIFI Heato 9 ne zasedejo zmogljivosti na vašem usmerjevalniku in ne potrebujejo posameznega IP naslova v notranjem omrežju. Namesto tega komunicirajo prek radijske frekvence v stavbi ali predstavljajo bolj stabilno možnost kot WIFI povezava med termostati.

Kaj pa, če ni internetne povezave? – Ne glede na okoliščine, bodo termostati BVF Heato9 WIFI nadaljevali v načinu delovanja zadnjega ukaza. Nastavljeno temperaturo lahko nato ročno nastavite v izbrani sobi. Ko se internetna povezava ponovno vzpostavi, se naprava samodejno ponovno poveže.

S termostatom Heato 9 WIFI lahko izberete, ali naj začnete s pametnim upravljanjem v času, ko je ogrevalni sistem nameščen, ali pa lahko to funkcijo omogočite kadar koli v prihodnosti.

Termostat ima tudi 7-dnevni časovnik, kar pomeni, da bo vaš grelni sistem imel najboljši izkoristek in ga bo enostavno upravljati. Elegantni dizajn in pametna tehnologija združita, da vam zagotovita vrhunsko razkošje in nadzor nad svojimi potrebami pri ogrevanju, tako v domači kot poslovni uporabi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.